Overige medewerkers

Zoë van Cuyk

GZ-psycholoog/Gedragsdeskundige

Hallo!

Mijn naam is Zoë van Cuyk en ik ben GZ Psycholoog. Ik woon in Wijchen samen met mijn man, twee kinderen en onze poes. Mij hobby's zijn koken en tennissen. Ik heb inmiddels bij diverse GGZ instellingen gewerkt waar we altijd in teams zorgden voor de best mogelijke zorg voor de mensen die in zorg waren. Daarnaast werk ik al jaren samen met collega's in een basis GGZ praktijk, waar ik mensen met lichte problematiek kortdurend behandel. Sinds oktober vorig jaar werk ik ook bij Waalzorg en ondersteun ik waar nodig Chantal, Laura en Sara met mijn expertise vanuit de GGZ. Omdat ik maar voor een paar uur verbonden ben aan Waalzorg heb ik nog lang niet iedereen kunnen ontmoeten, maar ik word tot nu toe elke keer als ik er ben heel enthousiast van de gezelligheid en levendigheid die er heerst bij Waalzorg.

Mocht je nog vragen hebben over mij of mijn rol, vraag daar dan gerust naar bij mijn collega's. Wellicht komen we elkaar snel eens tegen!

Sara Donders

Pedagoog

Mijn naam is Sara Donders, ik ben sinds de start van Waalzorg betrokken in diverse functies.

Per 1 Januari 2019 ben ik werkzaam als Pedagoog, ik ondersteun de bewoners bij hun hulpvragen, coach de medewerkers en voer kwaliteit en beleid werkzaamheden uit.

Het werken met mensen geeft mij veel voldoening, ik help mensen graag om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.