Cliëntenraad

Cliëntenraad

Freek Verstege

Mijn naam is Freek Verstege, ben de vader van Fleur en woon in Grave. Ik ben bijna 52 jaar en ben 33 jaar samen met Annebé (mijn vrouw). Samen hebben wij 3 dochters waarvan Fleur de oudste is. Daarnaast hebben wij twee honden. Naast genieten van mijn gezin en sporten is werk ook een hobby. Inmiddels ben ik 15 jaar werkzaam in de zorgsector, na in de accountancy te hebben gewerkt en controller te zijn geweest in de profitsector. De zorgsector is mijn grote passie omdat deze sector vele uitdagingen biedt op inhoud, maar zeker ook procesmatig en op financieel vlak.

Ik ben lid geworden van de cliëntenraad omdat ik het belangrijk vind dat de belangen van onze kinderen worden behartigd. Ik hoop met mijn achtergrond een steentje te kunnen bijdragen in de zorg en welzijn van onze kinderen.

Karin Pouwels

Mijn naam is Karin Pouwels ik ben de moeder van Robin van Geene. Ik ben lid van de cliëntenraad van Waalzorg en hoop op deze manier een steentje bij te kunnen dragen voor het welzijn en eventuele hulp of vragen van uit cliënten en of ouder/verzorgers en ook de organisatie zelf.

Christan Leenders

Hallo, mijn naam is Christan Leenders, ik ben 57 jaar, werkzaam als ondernemer (ZZP-er), vader van Waalzorg bewoner Derek Leenders (huis Meidoorn). Ik heb o.a. bestuurlijke ervaring als lid van een parochiebestuur, een koorbestuur, een lokale omroep en momenteel ben ik secretaris en spelend lid van Vereniging Musical Makers uit Nijmegen.