Wonen en dagbesteding

Bij Waalzorg beschikken we over 7 ruime woningen, welke naast elkaar liggen op een landelijk terrein aan de rand van Wijchen.
Per huis is er ruimte voor maximaal 5/6 bewoners. Iedereen beschikt over een eigen zit- slaapkamer. Er is een gezamenlijke badkamer, keuken en woonkamer. 

Gezelligheid en betrokkenheid staat bovenaan bij Waalzorg. 
Er is een gemeenschappelijke kook-, woon- en leefruimte waar 's avonds de mogelijkheid is om gezamenlijk televisie te kijken of een spelletje te spelen. Uiteraard kun je ook naar je eigen kamer gaan om even op jezelf te zijn. Geen enkel probleem!
We stimuleren het uitoefenen van sport en/of hobby's. 


Snoeperij Heintje is naast een snoep- en cadeauwinkel ook een leuke en gezellige werkplek voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De Snoeperij valt onder de vlag van Waalzorg. Bij de Snoeperij kun je werken op een passend niveau en tempo en kun je zowel voor als achter de schermen werken. 

We vinden het belangrijk dat iedereen, met of zonder beperking, kan werken op een leuke werkplek midden in de maatschappij. Bij de Snoeperij kan dat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: serveren van koffie/thee,  inpakwerkzaamheden, helpen voorbereiden van high tea en overige voorkomende winkelwerkzaamheden.