Persoonlijk begeleider EVG m/v

Functieomschrijving

Werken bij Waalzorg betekent werken in een klein team en dichtbij de cliënt. Werken met plezier, professionaliteit en inzet. We vinden het belangrijk dat iedere bewoner zijn of haar leven zo in kan richten zoals hij of zij dat wil. Wij ondersteunen waar nodig. Bij Waalzorg kun je zijn wie je bent. Dit geldt voor cliënten maar ook voor onze medewerkers.

Waalzorg is een kleinschalig wooninitiatief met 7 woningen op 1 terrein net aan de rand van Wijchen. Het is een kleine organisatie die gerund wordt door 2 schoonzussen. De lijnen zijn kort en de structuur is plat. Zo kan er snel geschakeld worden. Op deze manier blijven we dicht bij de bewoners staan.

Vacatureomschrijving

Voor huis Meidoorn zijn wij op zoek naar een Persoonlijk begeleider en een ondersteunend begeleider, de doelgroep bestaat uit 4 jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 26 jaar. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking met bijkomende problematieken zoals een stoornis in het autisme spectrum en gedragsproblematieken. Op huis Meidoorn bieden wij een vast, gestructureerd, dagprogramma aan waarin de bewoners 24 uur per dag begeleid/verzorgt worden aan de hand van hun individuele begeleidingsplan. Deze zorg bestaat uit zowel 1 op 1 begeleiding als begeleiding van de groep. Op huis Meidoorn worden veelal een medewerker zorg, samen met een ondersteund begeleider, ingezet. (De begeleider kan ook binnen andere woningen worden ingezet.)

Ben jij iemand die goed kan observeren? Een rol kan hebben bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen? Signalen opvangt en daarnaar handelt? Nabijheid kan bieden? Om kan gaan met gedragsproblematieken? Contact met ouders/verwanten kan onderhouden? Het beste uit de bewoners wil halen? En ervoor zorgt dat de bewoner met een glimlach je ontvangt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

- Je hebt een afgeronde gerichte beroepsopleiding minimaal niveau 4. 
- Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring als Persoonlijk begeleider. 
- Je hebt kennis van en ervaring met het zelfstandig uitvoeren en kritisch volgen van zorg.
- Je bent in staat om frequent voorkomende afwijkende situaties te analyseren, beoordelen en op te lossen.
- Je kan flexibel meebewegen met de hulpvraag van de cliënt, je kan daarbinnen sturen en kaderen, waarbij er in samenwerking oplossingen worden ingezet.
- Je staat stevig in je schoenen en bent in staat onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken.
- Je kunt methodisch werken, bent flexibel en neemt initiatieven. Je bent communicatief sterk, zowel verbaal en schriftelijk. Een actieve werkhouding is een must.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Salariëring volgens CAO gehandicaptenzorg schaal 35/40 (afhankelijk van vooropleiding en werkervaring)
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Dertiende maand / Eindejaars uitkering

Contractduur 12 maanden met mogelijkheid voor onbepaalde tijd.

Parttime uren: ongeveer 24/28 uur per week, andere uren zijn bespreekbaar

Soort dienstverband: Parttime

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? Neem dan contact op met Laura de Waal 06-53515614 of Chantal de Waal 06-57559798 of mail naar info@waalzorg.nl
Solliciteren? Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar info@waalzorg.nl